Gro­ve sand­wich met zalm en wa­ter­kers

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van zalmsteaks vel verwijderen en zalm in grove stukken verdelen. Waterkersblaadjes van takjes plukken. In kommetje boter, mosterd en citroenschil door elkaar roeren. Brood in 8 dikke plakken snijden. Boterhammen royaal besmeren met mosterdboter. Waterkers over 4 boterhammen verdelen. Hierop stukken zalm leggen en bestrooien met peper.

Tip:

U kunt de warmgerookte zalmsteak ook vervangen door zalm of tonijn uit blik.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 359 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 23 g
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.