Ro­zij­nen­broods­and­wich met si­naas­ap­pel­ri­cot­ta

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 4 personen
2 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

1 sinaasappel schoonboenen en 1 tl schil eraf raspen. Sinaasappels dik schillen en elk in 6 plakken snijden. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. In kom ricotta, honing, hazelnoten en sinaasappelrasp door elkaar roeren. Sneetjes rozijnenbrood bestrijken met sinaasappelmarmelade, sinaasappelricotta en plakken sinaasappel.

Tip:

Vervang de ricotta eens door halfvolle vanillekwark. Voeg dan honing naar smaak toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.