Oos­ter­se sand­wich met krab­s­a­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krab afgieten en eventueel harde stukjes kraakbeen verwijderen. Krab in kleine stukjes verdelen. Limoen schoonboenen en groene schil eraf raspen. Limoen uitpersen. In kom krab, limoensap, limoenrasp, uienringen, koriander, basilicum en vissaus door elkaar scheppen. Sneetjes brood roosteren en besmeren met mayonaise. Wortelrauwkost en krabsalade over 4 sneetjes verdelen. Afdekken met andere sneetjes brood.

Tip:

Echte krab is verfijnd van smaak, maar ook duur. Twee bakjes surimiflakes van 150 g zijn hier een goed alternatief.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 19 g
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.