Pi­tasand­wich met krui­di­ge ham­bur­ger

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom gehakt en pesto door elkaar mengen. Vier dunne burgers vormen. In koekenpan olie verhitten en burgers in ca. 5 min. bruin en gaarbakken. Sjalotringen rond burgers verdelen en in 3 min. goudbruin bakken. In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. Broodjes halveren en snijvlakken dun bestrijken met helft van yoghurtdressing. Onderkanten van shoarmabroodjes op vier borden leggen. Lollo rosso en plakjes komkommer erover verdelen. Hierop hamburgers leggen. Op elke burger 1/2 el yoghurtdressing scheppen en sjalotringen en tomaatreepjes erover verdelen. Bovenkanten van shoarmabroodjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.