Pad­de­stoe­lens­and­wich met ar­ti­sjok­har­ten en chau­mes

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grote champignons eventueel in vieren snijden. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen op hoog vuur in 5 min. al omscheppend bruinbakken. Intussen sneetjes brood in broodrooster roosteren. Knoflook, artisjokharten en Provençaalse kruiden door paddestoelen scheppen en alles nog 2 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Sneetjes brood op vier borden leggen en paddestoelen erover verdelen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden en op champignons leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Soepen en Sandwiches

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.