Groe­ne vis­cur­ry met ko­kos

(146)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 146

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een wok. Bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk en kippenbouillontablet toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de gesneden visfilet toe en laat 5 min. zacht koken. Voeg de tuinerwten toe en warm nog 3 min. goed door. Lekker met basmatirijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.