Weis­se glüh­wein

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol 6 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de zoete witte wijn. Snijd het vanille­stokjein de lengte door en schraap met de punt van een mesje het merg eruit. Voeg het stokje, het merg, kaneelstokje en suiker toe aan de wijn. Snijd de druiven in twee helften en voeg toe. Laat de glühwein nog 20 min. op heel laag vuur trekken. Schenk in bekers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • koolhydraten 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.