Win­ter­groen­te­pas­ta met To­scaan­se car­ré

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de knolselderij 5 min. Voeg de prei toe en bak nog 5-6 min.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de carrés in 8-10 min. bruin en krokant.
  3. Giet de pasta af en vang 50 ml kookvocht op. Meng de pasta, het kookvocht en de tapenade met de groenten. Breng op smaak met de oregano en peper en zout. Verdeel over 4 borden en serveer met de Toscaanse carrés.

Tip:

Gebakken blokjes knolselderij is ook een heerlijk bijgerecht bij stoofgerechten als hachee (kijk op ah.nl/allerhande).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2011 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.