Fran­se vis­scho­tel uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 415 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien. Dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg de pangasiusfilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 min. in het midden van de oven.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin in 12 min. Serveer bij de visschotel.

Tip:

De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.