Groen­te­ma­ca­ro­ni met to­nijn

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de bleekselderij en de wokgroente toe en bak 4-5 min.
  2. Voeg de tomatenblokjes toe en breng tegen de kook. Draai het vuur laag en schep de tonijn erdoor. Verwarm op laag vuur 3-4 min. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
  3. Schep de macaroni door de groente met tonijn. Serveer de pasta in 4 diepe borden.

Tip:

Reepjes bleekselderij zijn ook heerlijk in een salade met appel, walnoten en gesneden witte kool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.