Ro­de­kool met ro­zij­nen en pijn­boom­pit­ten

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 240 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Week de rozijnen 15 min. in de azijn. Laat ze uitlekken maar bewaar de azijn. Verhit de olie in een wok. Voeg de rodekool toe en roerbak in ca. 6 min. beetgaar. Voeg de uitgelekte rozijnen, de pijnboompitten en 6 el azijn toe. Roerbak nog 1 min. en breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.