Ca­vap­pel met ba­si­li­cum

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol 4 personen
3 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailglazen, longdrinkglazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe in elk glas een paar blaadjes basilicum. Schenk vervolgens in elk glas 100 ml appelsap en 50 ml appellikeur. Vul bij met de cava.
  2. Kneus het basilicum met de cocktailstamper, zodat de smaak vrijkomt.

Tip:

Maak er een echte cocktail van: rijg een basilicumblaadje en een partje appel aan een cocktailprikker en leg dit op de rand van het glas. Serveer met ijsblokjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • koolhydraten 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.