Spi­na­zie met ha­zel­no­ten

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit.
  2. Verhit de boter in een hapjespan en voeg de spinazie in delen toe. Laat al omscheppend slinken. Voeg het citroenrasp en de hazelnoten toe. Breng op smaak met het citroensap en peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.