Erw­ten­pu­ree

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
2 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tuinerwten 5 minuten. Pureer met de staafmixer tot een grove puree. Breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Roer de bieslook door de puree. Schaaf met een kaasschaaf flinters van de kaas. Serveer op een toastje en garneer met een kaasflinter.

Tip:

U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.