Broc­co­li met 4 top­pings

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Voor volwassenen en kinderen: Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter 2 min. Laat afkoelen op een bord.
  2. Verhit 2 el olie in dezelfde koekenpan en bak de spekjes in 7 min. op niet te hoog vuur knapperig. Schep regelmatig om.
  3. Snijd ondertussen de korstjes van het brood en snijd het brood in blokjes. Meng deze in een kom met de rest van de olie en peper en zout naar smaak. Bak ze in een koekenpan op laag vuur al omscheppend in 8 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen en meng de bieslook erdoor. Snijd de kaas in blokjes.
  4. Kook de broccoli in water met zout in 4 min. beetgaar. Serveer met de pijnboompitten, de spekjes, de croutons en de kaasblokjes in aparte bakjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.