Var­kens­haas met bal­sa­mi­co-ui­en

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 8 personen
3 73

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie en de boter in een braadpan en fruit de ui op laag vuur 8 min. Voeg de knoflook en de salie toe en bak 3 min. mee. Neem de ui met een schuimspaan uit de pan. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak het in dezelfde pan op hoog vuur rondom goudbruin. Zet het vuur laag en bak het vlees in ca. 15 min. gaar. Keer af en toe.
  2. Schep de ui de laatste minuut weer terug in de pan en blus af met de balsamicoazijn.

Tip:

Balsamicoazijn op hout gerijpt is lekker over salades met rucola en veldsla.

video

Vlees bra­den

Instructievideo - 01:13 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.