Oven-ca­mem­bert

Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue.

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht Snijd een deel van de korst weg: voilà: een mini-kaasfondue. 1 personen
3 128

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de witte bovenkant van de camembert af en doe terug in het houten doosje. Schep de honing en tijm op de kaas. Zet het doosje op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.

combinatietip:

Serveer met meergranen boulogne stokbrood en geschilde bleekselderijstengels om te dippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 63 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 56 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Oven-camembert

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven-ca­mem­bert

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 camembert
  • 1 el honing
  • 1 tl gedroogde tijm

Snijd de witte bovenkant van de camembert af en doe terug in het houten doosje. Schep de honing en tijm op de kaas.

3
3

Zet het doosje op een met bakpapier beklede bakplaat ca. 8 min. in de oven.

combinatietip:

Serveer met meergranen boulogne stokbrood en geschilde bleekselderijstengels om te dippen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.