Zalm met so­ja-ho­ning­saus

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 92

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 1/2 cm en schep in een kom. Meng met de sojasaus, honing en peper naar smaak. Verhit de zonnebloemolie in de koekenpan en bak de zalm op hoog vuur in 2 min. gaar. Bestrooi met het sesamzaad. Serveer direct met vorkje of cocktailprikker.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.