Zalm­rol­le­tjes

Brood, zuivelspread, bieslook en zalm. Meer heb je niet nodig voor dit elegante hapje waar iedereen trek in heeft.

  • bijgerecht
  • 18 stuks
  • 45 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(145)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Brood, zuivelspread, bieslook en zalm. Meer heb je niet nodig voor dit elegante hapje waar iedereen trek in heeft. 18 stuks
3 145

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de korsten van de sneetjes af en leg ze op vershoudfolie.
  2. Snijd de bieslook fijn. Besmeer de sneetjes dun met de zuivelspread en beleg met de bieslook, zalmplakken en peper naar smaak.
  3. Rol de folie met brood strak op tot worstjes. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.
  4. Verwijder de folie en snijd de rolletjes in drieën. Prik ze aan een vorkje of cocktailprikker.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 130 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Zalmrolletjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm­rol­le­tjes

1
1
  • 6 sneetjes wit casinobrood

Snijd de korsten van de sneetjes af en leg ze op vershoudfolie.

2
2
  • 3 el verse bieslook
  • 75 g zuivelspread naturel light
  • 6 plakjes gerookte sandwich zalmplakken

Snijd de bieslook fijn. Besmeer de sneetjes dun met de zuivelspread en beleg met de bieslook, zalmplakken en peper naar smaak.

3
3

Rol de folie met brood strak op tot worstjes. Laat 30 min. opstijven in de koelkast.

4
4

Verwijder de folie en snijd de rolletjes in drieën. Prik ze aan een vorkje of cocktailprikker.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.