Ta­gli­a­tel­le al­le er­be met sal­tim­boc­ca­rol­le­tjes

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • deegroller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kalfsschnitzels met deegroller iets platter slaan en bestrooien met peper. Op elke schnitzel 2 plakjes parmaham en 2 blaadjes salie (uit zakje kruidenmix) leggen. Schnitzels oprollen en vastzetten met cocktailprikkers. Rest van kruiden fijnhakken. In steelpan 3 eetlepels olijfolie en kruiden door elkaar roeren. Parmezaanse kaas in dunne plakjes schaven.
  2. Kruidenolie ca. 1 minuut zachtjes verwarmen en van vuur af halen. In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten en kalfsrolletjes op middelhoog vuur in 6 à 8 minuten rondom bruin bakken, zodat vlees binnenin nog net rosé is. Vier borden voorverwarmen. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking beetgaar koken. Vleesrolletjes uit pan nemen en cocktailprikkers eruit halen. Vlees bestrooien met zout en voorzichtig in plakjes van ca. 3/4 cm dikte snijden. Pasta afgieten en kruidenolie erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta op warme borden scheppen en saltimboccarolletjes erop leggen. Garneren met Parmezaanse kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.