Exo­ti­sche vruch­ten­sa­la­de met li­moen­room

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kiwi's schillen en in plakken snijden. Meloen schillen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in dunne plakken snijden. Mango schillen, vruchtvlees langs pit weg snijden en in blokjes snijden. Druiven wassen en steeltjes verwijderen. Vruchten over vier borden verdelen. Passievruchten halveren en passievruchtsap met zaadjes in kom scheppen. Limoen goed schoonboenen en helft van schil raspen. Limoen uitpersen.
  2. Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. Limoensap en basilicumreepjes door passievrucht mengen en over fruit scheppen. In kom slagroom met suiker en limoenrasp bijna stijf kloppen. Met eetlepel limoenroom op vruchtensalade scheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.