Ge­roer­bak­te sprui­ten met worst en cham­pig­nons

(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 108

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spruiten in water met zout in ca. 8 min. beetgaar.
  2. Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Draai balletjes ter grootte van spruiten.
  3. Verhit een koekenpan of wok en bak de spekblokjes in ca. 5 min. knapperig. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de balletjes vlees toe en bak in ca. 6 min. gaar.
  4. Giet ondertussen de spruiten af en voeg toe aan de pan. Doe de champignons en de paprika erbij en breng op smaak met peper en zout.
  5. Roerbak nog 2 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met aardappelpuree.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.