Au­ber­gi­ne­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 430 kcal voedingswaarden
    • 25 min bereiden
    • 30 min wachten
(136)waardeer
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: aubergines, olijfolie, eieren, sugo basilico, Grana Padano en verse basilicumblaadjes hoofdgerecht 4 personen 430 kcal
3 136

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • grillpan, ovenschaal 25 x 25 cm

Bereiden

1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Verhit de grillpan en gril de aubergine tot aan beide kanten grilstrepen zichtbaar zijn. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. 2. Klop de eieren los met 2 el water, peper en zout. 3. Verdeel 1/3 van de saus in de ovenschaal. Bedek met 1/3 van de aubergine, 1/3 van het losgeklopte ei en 1/3 van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Bak in ca. 30 min. goudbruin. Bestrooi met het basilicum. Lekker met tagliatelle.

video

Groen­te in de leng­te snij­den

Instructievideo - 00:45 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 430 kcal
  • Eiwit 25 g
  • Vet 26 g
  • Koolhydraten 24 g
Tags
Ook te zien in magazine

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.