Oven­ri­sot­to

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 565 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(169)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 169

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (Ø 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de ham toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper.
  2. Schep de risotto in de ovenschaal en schenk de hete bouillon erbij, roer door. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
  3. Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar. Schep samen met de kaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met Catalaanse worstjes.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.