Zuur­kool-rös­ti met zalm

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 395 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 114

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de zuurkool uitlekken in een vergiet en verdeel met de prei over de bodem van de ovenschaal. Verwijder de graten en de huid van de zalm en verdeel de zalm over de zuurkool en prei. Meng de room met de dille, de knoflook en peper en zout naar smaak. Schenk over de zuurkool, de prei en de zalm.
  2. Verdeel de bevroren rösties erover. Bak in ca. 25 min. gaar.
video

Prei was­sen

Instructievideo - 00:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.