Va­nil­le-ka­neelyog­hurt

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap met de punt van een mesje het merg uit. Voeg dit, samen met de kaneel en poedersuiker, toe aan de yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Vanille-kaneelyoghurt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Va­nil­le-ka­neelyog­hurt

1
1
  • 1 vanillestokje

Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap met de punt van een mesje het merg uit.

2
2
  • 2 tl kaneel
  • 1 el poedersuiker
  • 500 ml yoghurt

Voeg het merg, samen met de kaneel en poedersuiker, toe aan de yoghurt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.