Mexi­caan­se vis

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 610 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de bevroren wokgroenten 5 min. op hoog vuur tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Voeg de komijn toe en bak nog 1 min.
  3. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en leg de bevroren vis in de pan. Stoof met de deksel op de pan in 8-10 min. gaar. Bestrooi met de munt en peper en zout naar smaak.
  4. Verdeel de rijst over 4 borden en serveer met de vis en de groenten.

Tip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de vis ca. 20 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C en verhit de rijst in een magnetronschaal afgedekt met magnetronfolie 2 min. op 800 watt in de magnetron.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.