Ui-spek-frit­ta­ta

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans lunch 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de spekjes op middelhoog vuur in 8 min. knapperig. Bak de bosui 2 min. met het spek mee. Bak de knoflook met de paprikapoeder 1 min. mee. Voeg het spekmengsel toe bij de eieren en breng op smaak met peper. Verhit de rest van de olijfolie in de pan van het spek. Schenk het eimengsel erin en bak de frittata op laag vuur in 10 min. net gaar. Keer als de bovenkant bijna gestold is (na ca. 8 min.). Lekker met rucolasla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.