Knol­sel­de­rij-spek­pu­ree

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de knolselderij en aardappelen in blokken van 5 cm en kook ze 20 minuten. Bak de spekjes 8 min. in een pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter. Verhit de melk en voeg toe aan de afgegoten knolselderij en aardappel. Stamp met een pureestamper. Voeg de kaas, de spekjes en 2 el selderijblaadjes toe. Roer tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met 4 seizoenenpeper. Lekker met gebakken runderchipolata en zuurkool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.