La­sag­ne met Ita­li­aan­se groen­ten

Gesneden groenten, kant-en-klare lasagnebladen én de kaas is al geraspt. Deze lasagne staat snel in de oven.

(235)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Gesneden groenten, kant-en-klare lasagnebladen én de kaas is al geraspt. Deze lasagne staat snel in de oven. 4 personen
3 235

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 25 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 3 min. Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Vet ovenschaal in met olie. Bedek de bodem van de ovenschaal met wat gehakt en groente. Schep een beetje tomatensaus erover en dek af met lasagnebladen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag saus.
  3. Rasp de kaas. Verdeel crème fraîche erover en bestrooi met de kaas en peper. Bak in ca. 40 min. gaar en goudbruin.

bereidingstip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de lasagne voor serveren 40 min. in de oven op 190 °C.

video

Ro­mi­ge spi­na­zie­la­sag­ne ma­ken

Kookles - 02:43 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 860 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 52 g
    waarvan verzadigd 23 g
  • natrium 910 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Lasagne met Italiaanse groenten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

La­sag­ne met Ita­li­aan­se groen­ten

1
1
  • 3 el olijfolie
  • 400 g rundergehakt

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 3 min.

Romige spinazielasagne maken

Instructievideo

02:43 min.

2
2
  • 675 g Italiaanse roerbakmix

Voeg de roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur mee. Breng op smaak met peper en zout.

3
3
  • 1 el olijfolie

Vet ovenschaal in met olie. Bedek de bodem van de ovenschaal met wat gehakt en groente.

4
4
  • 470 g sugo tradizionale
  • 250 g lasagnebladen

Schep een beetje tomatensaus erover en dek af met lasagnebladen. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laag saus.

5
5
  • 200 ml crème fraîche
  • 75 g geraspte kaas

Verdeel crème fraîche erover en bestrooi met de kaas en peper. Bak in ca. 40 min. gaar en goudbruin.

bereidingstip:

U kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de lasagne voor serveren 40 min. in de oven op 190 °C.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.