Groen­te­kor­ma met ei

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
  2. Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.

Tip:

Meng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.