Bo­nen­pan­ne­tje met zoet-pi­kan­te pe­pers

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer ze. Kook de sperziebonen 5 min.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, de chorizo, de peppadew, de bruine bonen met vocht en de rozijnen toe en breng al roerend aan de kook. Dek af en stoof op laag vuur 10 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer met de gele rijst.

Tip:

De rest van de chorizo smaakt ook heerlijk op brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 105 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.