Thai­se cur­ry met kip en ka­pu­cij­ners

(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 110

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet in 3-4 min. bruin. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend 4-5 min.
  2. Voeg de currypasta toe en bak nog 1 min. Voeg de kokosmelk en de kapucijners toe en verwarm nog 4-5 min. op laag vuur, zonder te koken. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de curry erover.

Tip:

Vervang de kapucijners door kikkererwten voor een curry met een vollere nootachtige smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.