Kom­kom­mer-yog­hurt­dip

  • bijgerecht
  • 1 stuk
  • 170 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 u. 15 min. wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 stuks
2 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Rasp de komkommer op een grove rasp. Schep de komkommer en de sjalot in een zeef en meng er een klein beetje zout door. Laat dit 15 min. staan. Knijp met de handen zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
  2. Meng in een schaaltje de yoghurt met de komkommer en de dille. Breng op smaak met zout en chilipeper. Laat de smaken in ca. 1 uur intrekken. Lekker met stokbrood, rauwkost en als topping shoarma­broodjes of gegrild Turks gekruid vlees.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 12 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.