Aard­ap­pel met ko­mij­ne­kaas

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
4 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen in water met zout in ca.
  2. 0 min. gaar. Giet ze goed af. 2 Stamp de aardappelen met de pureestamper tot een grove puree. Meng de crème fraîche, de kaas en naar smaak nootmuskaat door de puree. Lekker bij allerlei soorten gestoofd vlees en groentestoofpotten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.