Bouil­lon met cran­ber­ry's

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 8 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng de bouillon met het kaneelstokje aan de kook. Zet het vuur uit en laat het kaneelstokje 10 min. in de bouillon trekken. Verwijder met een schuimspaan het stokje uit de bouillon.
  2. Schil ondertussen de winterpeen met een dunschiller en snijd de peen in kleine blokjes.
  3. Breng de bouillon met de winterpeen aan de kook en laat 3 min. op laag vuur koken. Roer het pekelvlees, de cranberrycompote en peterselie door de bouillon en breng op smaak met peper. Schenk de bouillon in 8 kommen. Lekker met geroosterd witbrood.
video

Bouil­lon ma­ken

Instructievideo - 01:22 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.