Sto­ne­leeks met mos­terd

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan. Schep in een kom de stoneleeks en olie door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Spreid de stoneleeks uit in de pan en rooster ze 2 minuten. Schep ze af en toe om.
  2. Schenk de room in de pan en voeg de mosterd toe. Breng dit aan de kook. Schep de stoneleeks in een schaal. Lekker bij gebakken kip, parelhoen of kalfsvlees.

Tip:

Stoneleeks zijn minipreitjes met een zacht aroma. Ze combineren goed met mosterd. In plaats van stoneleeks kunt u ook bosui gebruiken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.