Ba­gel met rood win­ter­fruit

  • ontbijt
  • 4 personen
  • 425 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
ontbijt 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng in een pannetje het sap met het kaneelstokje aan de kook. Voeg het gedroogde fruit toe, draai het vuur uit en laat het fruit ca. 20 min. wellen. Schep het fruit uit het sap in een kom en rasp de schil van de sinaasappel boven het fruit. Schep alles door elkaar. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  2. Verhit de grillpan. Snijd de bagels open. Rooster eerst de onderste helft van de bagels in de grillpan aan beide kanten lichtbruin. Rooster vervolgens de bovenkant van de bagels goudbruin.
  3. Bestrijk de onderste helft van de bagels met de cream cheese. Leg ze elk op een bordje. Schep het gewelde fruit erop en leg de bovenkant van de bagel erop. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.