Tut­ti­frut­ti­taartje met ka­nee­lijs

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • serveerring (ø 8 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de dadels, vijgen en abrikozen in kleine blokjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven het gedroogde fruit. Schep alles goed door elkaar.
  2. Leg de serveerring op een bord. Schep hierin een 1/4 van het tuttifruttimengsel en druk licht aan. Maak zo nog 3 taartjes. Schep een grote bol kaneelijs in het midden. Schenk de honing er van links naar rechts in één streep overheen. Strooi de pistache erover en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 9 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.