Sa­la­de van reu­zen­bo­nen met spi­na­zie

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 320 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een wijde schaal de uiringen met de azijn en marineer ze 5 minuten. Klop de olie en naar smaak zout en peper door de azijn.
  2. Spoel intussen de bonen in een zeef onder koud stromend water af. Snijd de tomaten in stukjes. Meng de bonen, tomaten en dille door de olie. Laat de smaken op kamertemperatuur ca. 1 uur intrekken.
  3. Schep de spinazie luchtig door de bonen in de schaal. Verkruimel de kaas grof en strooi dit samen met de croutons over de salade.
  4. Een originele variatie op de klassieke Griekse salade. Serveer met warme pitabroodjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.