Fram­bo­zen­sor­bet met ro­zen­li­keur

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Los in een kommetje de suiker al roerend op in 50 ml kokendheet water. Voeg het sinaasappelsap en de likeur toe. Laat dit afkoelen.
  2. Schep de bevroren frambozen met het suikerstroopje in de keukenmachine. Meng alles eerst met behulp van de pulseknop en pureer vervolgens alles tot smeuïg sorbetijs. Schep bolletjes frambozenijs in 4 coupes of glazen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.