Exo­ti­sche cock­tail van ka­kif­ruit

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 200 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dompel de vruchten 10 tellen in kokend water en trek de velletjes eraf.
  2. Snijd het vruchtvlees in partjes en schep ze in een kom. Schep het limoensap en de likeur goed door de vruchten. Laat het fruit in de koelkast in ca. 1 uur goed koud worden.
  3. Verdeel het fruit over 4 glazen. Klop de slagroom met de kaneel en de suiker dik vloeibaar. Verdeel de room over de glazen en garneer eventueel met een blaadje munt.

Tip:

De smaakcombinatie met kaneel is heel verrassend.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 1 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.