Wit­lof met gar­na­len­sa­la­de

  • voorgerecht
  • 6 personen
  • 115 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 6 personen
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Haal van elke stronk 8 mooie blaadjes. Was ze, dep droog en verdeel over 6 borden. Meng de mayonaise en de sojasaus in een kom. Breng op smaak met chilipeper en citroensap. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in zo klein mogelijke blokjes. Meng de appel, de garnalen en het bieslook door de saus. Vul de blaadjes witlof met de salade. Lekker met stokbrood.

Tip:

De rest van de bieslook kunt u gebruiken op uw boterham met een plak ham.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 9 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.