Ra­ta­touil­le met zalm­fi­let

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de tomaten uitlekken, vang 2 el tomatensap uit het blik op en houd apart. Snijd de tomaten in stukken.
  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aubergine 3 min. Voeg de courgette toe en bak nog 4 min.
  3. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan. Bestrooi de zalm met peper en zout en bak in 4 min. goudbruin en net gaar. Keer halverwege.
  4. Voeg de tomaten, het tomatensap, de knoflook en de tijm toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Breng de ratatouille op smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de zalm en de ratatouille over 4 borden en serveer met de couscous.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.