Pro­ven­çaal­se fi­lets

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de wortelen in stukjes. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de aardappelballetjes in 12 min. goudbruin. Voeg na 4 min. het paprikapoeder en de rozemarijn toe. Verhit ondertussen 1 el olie in een andere koekenpan en fruit de ui 7 min. Voeg de tuinerwten toe en bak deze al omscheppend 5 min. Voeg de wortel toe en warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een derde koekenpan en bak de filets op middelhoog vuur in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Verdeel de filets over 4 borden en schep de groenten erbij. Serveer met de aardappelballetjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 790 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.