Ge­wok­te zalm met groen­te en spa­ghet­ti

Easy does it: in een kwartiertje zit je aan tafel!

(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Easy does it: in een kwartiertje zit je aan tafel! 4 personen
3 75

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een wok of een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm op hoog vuur 4 min. Schep met een schuimspaan op een bord. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Bak ondertussen de bevroren groente in dezelfde wok of pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe dat in twee delen, telkens in 1 el olie. Doe alle groente weer in de pan. Voeg de pesto toe en schep om. Schep de zalm erdoor en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti met de zalm en wokgroenten over de borden. Serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Gewokte zalm met groente en spaghetti

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­wok­te zalm met groen­te en spa­ghet­ti

1
1
  • 500 g zalmfilet
  • 1 el olijfolie
  • 300 g spaghetti

Snijd de zalm in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een wok of een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm op hoog vuur 4 min. Schep met een schuimspaan op een bord. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 750 g Italiaanse wokgroente
  • 2 el olijfolie

Bak ondertussen de bevroren groente in dezelfde wok of pan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe dat in twee delen, telkens in 1 el olie.

3
3
  • 90 g pestospread

Doe alle groente weer in de pan. Voeg de pesto toe en schep om. Schep de zalm erdoor en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti met de zalm en wokgroenten over de borden. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.