Vol­ko­ren pen­ne met cho­ri­zo en tui­n­erw­ten

(82)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 82

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het vel van de chorizo. Snijd de worst in blokjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag, zonder olie of boter en bak de chorizo 7 min. op laag vuur.
  2. Neem de chorizo uit de pan. Bak in het vet de ui 3 min. Voeg de knoflook en de bevroren erwten toe en bak nog 4 min. op hoog vuur.
  3. Doe de chorizo terug in de pan. Voeg de peterselie en de penne toe en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.