Broc­co­li met aman­de­len en kaas­saus

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Wrijf de kalkoenfilets in met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin al omschuddend het amandelschaafsel goudbruin. Strooi op een bordje. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak de kalkoenfilets in ca. 3 min. aan beide kanten bruin en gaar. Keer regelmatig. Neem uit de pan. Fruit in hetzelfde bakvet de uien in 3 min. goudbruin. Leg de filets terug, dek de pan af en houd warm op de kleinste pit.
  3. Breng een laagje water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli af. Schep broccoli, pasta, kaassaus en amandelen door elkaar. Serveer de kalkoenfilet met ui erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.