Zalm­pak­ket­jes met mie

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • Alu Supreme van ca. 30 cm (rol à 6 m)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Op elk stuk folie op speciale anti-kleefzijde zalmmoot leggen en bestrooien met zout en peper. Vis besprenkelen met citroensap en op iedere zalmmoot takje koriander leggen. Folie om zalm tot pakketjes dichtvouwen. Pakketjes in midden van oven leggen en in ca. 30 minuten gaar laten worden. Intussen mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paksoi wassen en in repen snijden. In wok zonnebloemolie verhitten. Hierin paksoi ca. 5 minuten roerbakken. Mie en paksoi vermengen en op smaak brengen met oestersaus, zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 51 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.