Wok­scho­tel met per­zik en rijst

Wat elk gerecht kidsproof maakt? De frisse smaak van fruit, kijk maar naar dit heerlijke recept.

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Wat elk gerecht kidsproof maakt? De frisse smaak van fruit, kijk maar naar dit heerlijke recept. 4 personen
3 46

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in partjes. Verhit de olie in een wok. Schroei het vlees in ca. 5 min. dicht.
  2. Voeg de groentemix toe en bak 3 min. mee. Voeg de ketjap toe en bak ca. 1 min. mee. Warm de perziken ca. 1 min. mee. Bestrooi de schotel met cashewnoten. Serveer met rijst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 99 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 32-33

Wokschotel met perzik en rijst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wok­scho­tel met per­zik en rijst

1
1
  • 400 g witte snelkookrijst
  • 3 perziken
  • 3 el zonnebloemolie
  • 300 g nasi-bamivlees

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de perziken en snijd het vruchtvlees in partjes. Verhit de olie in een wok. Schroei het vlees in ca. 5 min. dicht.

2
2
  • 400 g nasi/bami groentemix
  • 160 ml woksaus ketjap sesam
  • 150 g cashewnoten ongezouten

Voeg de groentemix toe en bak 3 min. mee. Voeg de ketjap toe en bak ca. 1 min. mee. Warm de perziken ca. 1 min. mee. Bestrooi de schotel met cashewnoten. Serveer met rijst.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.